ចុងភៅកម្ពុជា ២រូប ដណ្ដើមបានមេដាយក្នុងការប្រកួតចម្អិនម្ហូបអាហារអាស៊ាន-ចិន
- 2019-09-23 02:04:55
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ចុងភៅកម្ពុជា ២រូប ដណ្ដើមបានមេដាយក្នុងការប្រកួតចម្អិនម្ហូបអាហារអាស៊ាន-ចិន
ចន្លោះមិនឃើញ
សិស្សផ្នែកចុងភៅរបស់កម្ពុជាចំនួន ២រូប ទទួលបានមេដាយប្រាក់ និងសំរិទ្ធក្នុងការប្រកួតចម្អិនម្ហូប អាហារអាស៊ាន-ចិន (2019 China-ASEAN Culinary Skill Competition Students from Vocational Colleges) ឆ្នាំ២០១៩ នៅខេត្តណាននីង សាធារណរដ្ឋប្រជាមានិតចិន។ កម្មវិធីនេះធ្វើឡើងកាលថ្ងៃ១៩-២១ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៩។
ជាលទ្ធផលនៅក្នុងព្រឹត្តិការណ៍ប្រកួតចម្អិនម្ហូបអាហារអាស៊ាន-ចិន ឆ្នាំ២០១៩ បេក្ខជន ២រូប របស់កម្ពុជាដែលបានជ្រើសរើសយកវិញ្ញាសារម្ហូបអឺរ៉ុបទទួលបានមេដាយចំនួន ២ ក្នុងនោះរួមមាន៖ លោក ង៉ៃ សុខហេង ទទួលបានមេដាយប្រាក់ និងលោក ឡាំ រិទ្ធី ទទួលបានមេដាយសំរឹទ្ធ។
ការទទួលបាននូវជ័យលាភីមេដាយនេះ បានបង្ហាញពីសមត្ថភាព និងជំនាញក្នុងចម្អិនម្ហូបរបស់សិស្ស និងអ្នកជំនាញចុងភៅរបស់កម្ពុជា ក្នុងការជំរុញលើកកម្ពស់គុណភាព និងសេវាកម្មម្ហូបអាហារដែលជាការចូលរួមគាំទ្រដល់ការអភិវឌ្ឍវិស័យម្ហូបអាហារ (Gastronomy) សម្រាប់ទទួលភ្ញៀវទេសចរដែលមកកម្សាន្តនៅកម្ពុជា៕
ប្រភព៖ ក្រសួងទេសចរណ៍