សហគ្រាសកម្ពុជា ណែនាំពីគុណភាពនិងសារៈសំខាន់នៃអំបិលធម្មជាតិដល់ពិភពលោក

  • 2021-08-20 04:31:52
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ


សហគ្រាសឯកជនមួយបានយកចិត្តទុកដាក់លើការផ្សព្វផ្សាយផលិតផលអំបិលធម្មជាតិនៅខេត្តកំពតភាគនិរតីនៃប្រទេសកម្ពុជា ចាប់តាំងពីឆ្នាំ ២០១៦ មក វាបានចាប់ផ្តើមដំណើរការ ក្នុងទិសដៅនេះជាមួយគម្រោងមួយឈ្មោះថា “ថូង“។

តាមរយៈផលិតអំបិលពីសមុទ្រហើយស្វែងរកគុណភាពល្អបំផុតដើម្បីកុំឱ្យពលរដ្ឋណាម្នាក់ ទទួលរងជំងឺលើសឈាមនិងជំងឺបេះដូង ឬត្រូវបានរងផលប៉ះពាល់ដោយវា។

គម្រោងនេះមានទីតាំងស្ថិតនៅក្នុងទីតាំងយុទ្ធសាស្ត្រនៅចំកណ្តាលខេត្តកំពតដែលមានផ្ទៃដីសរុបចំនួន ៥០ ហិកតា។ សហគ្រាសមិនត្រឹមតែផ្គត់ផ្គង់អំបិលដល់អតិថិជនក្នុងស្រុក ប៉ុណ្ណោះទេថែមទាំងនាំចេញទៅប្រទេសក្រៅដូចជាជប៉ុន ស្វីស និងអាល្លឺម៉ង់ ដើម្បីសម្រេច បានគោលដៅចុងក្រោយនៃគម្រោង។ នោះគឺការណែនាំពិភពលោកអំពីគុណភាពនិងរស ជាតិអំបិលធម្មជាតិរបស់កម្ពុជា។

សូមទស្សនាវីដេអូខាងក្រោម៖

អត្ថបទ និងវីដេអូ ផ្តល់សិទ្ធិដោយ A24

អត្ថបទថ្មី
;