កម្ពុជា ទទួល​បាន​មេដាយ​មាស ៤​គ្រឿង ពី​ការ​ប្រកួត​ធ្វើ​ម្ហូប​លំដាប់​ពិភពលោក

  • 2017-06-06 04:46:10
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ


សមាគម​ចុងភៅ​កម្ពុជា​ទទួល​បាន​ជយលាភី​មេដាយ​មាស ៤​គ្រឿង និង​មេដាយ​ប្រាក់ ១​គ្រឿង ពី​ការ​ប្រកួត​ធ្វើ​ម្ហូប​លំដាប់​ពិភពលោក និង​ការ​ប្រកួត​ធ្វើ​ម្ហូប​តាម​ដង​ទន្លេ​មេគង្គ ដែល​បាន​ប្រព្រឹត្ត​ទៅ​នៅ​ទីក្រុង​បាងកក ប្រទេស​ថៃ ចាប់ពី​ថ្ងៃ​ទី៣១ ឧសភា ដល់​ថ្ងៃ​ទី០៤ មិថុនា ២០១៧។

ក្នុង​នោះ វិញ្ញាសា​ទី១ គឺ Mekong River Cultinary  Challenge គឺ​ការ​ប្រកួត​ជា​ក្រុម​ដែល​មាន​ចុងភៅ ៣​នាក់ ប្រឡង​ធ្វើ​ម្ហូប​បញ្ចេញ​ទេពកោសល្យ​ដោយ​ការ​ជ្រើសរើស​គ្រឿងផ្សំ បន្លែ សាច់ មច្ឆជាតិ ដែល​មាន​នៅ​តាម​ដង​ទន្លេ​មេគង្គ។ លើ​វិញ្ញាសា​នេះ សមាគម​ចុងភៅ​កម្ពុជា​ទទួល​បាន​ជយលាភី​មេដាយ​មាស​ចំនួន ៣​គ្រឿង ដែល​រួមគ្នា​ធ្វើ​ដោយ​លោក ស៊ីន ប៊ុនថុង លោក ឡេង សុង និង​លោក ទូច វុឌ្ឍី។ វិញ្ញាសា​ទី២ គឺ​ការ​ប្រកួត​ចុងភៅ​ជា​បុគ្គល​ធ្វើ​ម្ហូប​សាច់ទា បែប​អ៊ឺរ៉ុប  Man Course Duck។ វិញ្ញាសា​នេះ ចុងភៅ​កម្ពុជា​ដែល​ប្រកួត​ដោយ​លោក ឈុន ប៊ុនឈូ ទទួល​បាន មេដាយ​មាស ១​គ្រឿង។ វិញ្ញាសា​ទី៣ គឺ​ធ្វើ​មុខ​ម្ហូប​បែប​អ៊ឺរ៉ុប​មាន​ឈ្មោះ​ថា Pasta Free Styleដោយ​លោក ឈុន ប៊ុនឈួ ដដែល​ជា​អ្នក​ប្រកួត​ដោយ​ទទួល​បាន​មេដាយ​ប្រាក់ ១​គ្រឿង​ទៀត។

សូម​បញ្ជាក់​ថា កន្លង​មក​នេះ សមាគម​ចុងភៅ​កម្ពុជា​បាន​ធ្វើ​ឲ្យ​កិតិ្តយស​របស់​ប្រទេស​កម្ពុជា​ល្បីល្បាញ​ជា​បន្ត​បន្ទាប់ តាមរយៈ​ចូលរួម​ការ​ប្រកួត​ធ្វើ​ម្ហូប​លំដាប់​ពិភពលោក និង​ធ្វើ​នំ​អន្សម​យក្ស នៅ​ក្នុង​ព្រឹត្តិការណ៍​អង្គរ​សង្ក្រាន្ត បាន​ជាប់​នៅ​ក្នុង​កំណត់ត្រា​ពិភពលោក​ជាដើម៕

ប្រភព៖ AKP ប្រែ​សម្រួល៖ វាសនា

អត្ថបទថ្មី
;