[វីដេអូ] ម្ចាស់ឡនំប៉័ងមួយនៅកំពត ប្រាប់វិធីសាស្រ្ដដុតនំឲ្យឆ្ងាញ់ ខុសពីធម្មតា
- 2018-09-19 08:03:50
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
[វីដេអូ] ម្ចាស់ឡនំប៉័ងមួយនៅកំពត ប្រាប់វិធីសាស្រ្ដដុតនំឲ្យឆ្ងាញ់ ខុសពីធម្មតា
ចន្លោះមិនឃើញ
លោក ហេង ថូង អាយុ ៦២ឆ្នាំ ជាម្ចាស់ឡនំប៉័ង ៣៣៣ នៅសង្កាត់កំពង់កណ្ដាល ក្រុងកំពត ខេត្តកំពត។ លោកប្រកបរបរផលិតនំប៉័ងនេះ តាំងពីឆ្នាំ ១៩៨៩ មកម្ល៉េះ។ ហាងនំប៉័ងរបស់លោក បានទទួលការគាំទ្រខ្លាំងពីសំណាក់អតិថិជន ដោយសារតែលោកបានប្រើប្រាស់វត្ថុធាតុដើមល្អៗ ថ្មីៗ ជាគ្រឿងផ្សំផលិតនំប៉័ង។ យ៉ាងណាក្ដី ចំណុចពិសេសមួយទៀត គឺឡដុតនំប៉័ង។
លោក ហេង ថូង បញ្ជាក់ថា លោកដុតនំប៉័រ ដោយប្រើឡបុរាណ ពោលគឺឡដីឥដ្ឋ។ លោកថា ការដុតនំប៉័ងដោយប្រើអុស នៅក្នុងឡដីឥដ្ឋនេះ អាចធ្វើឲ្យនំប៉័ងរបស់លោក ឆ្ងាញ់ខុសពីនំប៉័ងនៃហាងផ្សេងទៀត។ វាប្រៀបដូចជាការដាំបាយ ដោយប្រើអុស ខុសពីការដាំបាយដោយប្រើភ្លើងអគ្គិសនីយ៉ាងដូច្នេះដែរ។
ចង់ដឹងលម្អិតបន្ថែម សូមទស្សនាវីដេអូរបស់ក្រុមការងារ [ផ្លូវទៅស្រុក វគ្គ២] ដូចខាងក្រោមនេះ៖
ចុចត្រង់នេះ ដើម្បីទស្សនាវីដេអូជាច្រើនទៀត
ចុចទស្សនាវីដេអូជាច្រើនទៀត ខាងក្រោមនេះ៖
វីដេអូទី ១៦៖ អ្នកបើកទូកមួយរូប ប្រាប់ពីចំណុចពិសេស ៤ របស់ខេត្តស្ទឹងត្រែង
វីដេអូទី ១៥៖ នំដង្កូវល្បីថាឆ្ងាញ់ជាងគេនៅស្រុកខ្មែរ មានប្រភពនៅខេត្តកំពត
វីដេអូទី ១៤៖ រឿងពិតពីមុខរបរនេសាទអយស្ទ័រនៅកំពត ដែលលោកអ្នកអាចមិនដឹង
វីដេអូទី ១៣៖ វិធីធ្វើឆ្នាំងបាយដេរ៉ា ដែលប្រជាពលរដ្ឋខ្មែរ និយមប្រើពីដើមរៀងមក!
វីដេអូទី ១២៖ ជួបអ្នកជំនាញត្បាញកន្រ្ដកធាងត្នោត នៅខេត្តតាកែវ
វីដេអូទី ១០៖ កសិដ្ឋានមួយតាកែវ ជាប្រភពនាំចេញចង្រិតធំជាងគេនៅកម្ពុជា
វីដេអូទី ៩៖ រឿងរ៉ាវដែលអ្នកមិនធ្លាប់ដឹង ពីភូមិផលិតសម្បកណែម នៅឃុំដូនទាវ
វីដេអូទី ៨៖ សិប្បកម្មផលិតទឹកត្រីតែមួយគត់នៅស្ទឹងត្រែង បន្តប្រឹងប្រែងប្រជែងនឹងទឹកត្រីបរទេស
វីដេអូទី ៧៖ អ្នករត់កង់បីនៅសៀមរាប ចែករំលែកបទពិសោធន៍ជោគជ័យពីការប្រើប្រាស់បណ្ដាញសង្គម
វីដេអូទី ៦៖ ចំណុចពិសេស ដែលធ្វើឲ្យប្រហិតចែម៉ី ល្បីពេញបាត់ដំបង
វីដេអូទី ៥៖ ម្ចាស់សហគ្រាសផលិតនំខ្មែរអង្គរ រៀបរាប់ពីដំណើរជីវិតតស៊ូ រហូតទទួលបានជោគជ័យ
វីដេអូទី ៤៖ ហាងលក់សម្ភារៈចាស់ៗមួយកន្លែង លាក់ខ្លួនយ៉ាងស្ងៀមស្ងាត់នៅសៀមរាប
វីដេអូទី ៣៖ ស្រ្ដីម្នាក់ ច្នៃកំប្លោក ទៅជាវត្ថុមានតម្លៃ ល្បីដល់ក្រៅប្រទេស
វីដេអូទី ២៖ រឿងរ៉ាវរបស់ម្ចាស់សិប្បកម្មចម្លាក់ប្រាក់ដ៏ល្បី នៅឃុំកំពង់ហ្លួង
វីដេអូទី ១៖ ពីពោះវៀនកង់ឡាន ក្លាយជាកាបូបលុយ លើទីផ្សារអន្តរជាតិ