[វីដេអូ] ឈ្វេង​យល់​ពី​របរបិត​​ស្រា ​ស ផ្អែម និងស្រា​ដំណើប​ខ្មៅ​ នៅ​ស្ទឹងត្រែង

  • 2018-12-21 06:48:42
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 6

ចន្លោះមិនឃើញ

តើអ្នកធ្លាប់ទទួលទានស្រា ស ស្រា ស ផ្អែម និងស្រាដំណើបខ្មៅ ដែរឬទេ? ថ្ងៃនេះ [ខ្លីៗ] សូមនាំ​អារម្មណ៍ប្រិយមិត្ត ទៅកាន់ខេត្ដស្ទឹងត្រែង ដើម្បីជួបជាមួយអ្នកស្រី ហៃ ម៉ាលី ដែលជាអ្នកបិតស្រាលក់ម្នាក់ក្នុងភូមិក្រឡាពាស ស្រុកថាឡាបរិវ៉ាត់។

អ្នក​ស្រីបាន​ចាប់​ផ្ដើម​បិត​ស្រា​នៅ​ទសវត្សរ៍​ឆ្នាំ ១៩៨០ ដែល​កាល​នោះ ជា​ស្រា ស ធម្មតា​តែ​ប៉ុណ្ណោះ​។ ក្រោយ​មក នៅ​ឆ្នាំ​២០១៦ អ្នក​ស្រី ចាប់​ផ្ដើម​បន្ថែម​ប្រភេទ​ស្រា​២​មុខ​ទៀត​គឺ ស្រា​ស​ផ្អែម និង ស្រា​ដំណើប​ខ្មៅ​។ ដើម្បី​ប្រកួត​ប្រជែង​ក្នុង​ទី​ផ្សារ​ អ្នក​ស្រី ចាប់​ផ្ដើម​បង្កើត​និមិត្ត​សញ្ញា និង​បោះ​ពុម្ព​ស្លាក​សញ្ញា​បិទ​លើ​ដប​ស្រា​ផង​ដែរ​។

ចង់ដឹងច្បាស់​ពីអាជីវកម្ម​បិតស្រា​ របស់​អ្នកស្រីយ៉ាងណានោះ សូមទស្សនាវីដេអូរបស់ក្រុមការងារ [ផ្លូវទៅស្រុក វគ្គ២] ដូចខាងក្រោម៖

អ្នក​ស្រី ហៃ ម៉ាលី កំពុង​រែង​អង្ករ​ដំណើប នៅ​ខាង​មុខ​រោង​បិត​ស្រាក្បែរ​ផ្ទះ​របស់​គាត់។ ដើម្បី​ផលិត​ស្រា ស ផ្អែម និង ស្រា​ដំណើប​ខ្មៅ​ឱ្យ​បាន​ឆ្ងាញ់ គេ​ត្រូវ​ជ្រើស​រើស​អង្ករ​ដំណើប​ដែល​ល្អ​

ចុចទស្សនា​វីដេអូ​ជាច្រើន​ទៀត ខាងក្រោមនេះ៖

វីដេអូ និងរូបភាព៖ ក្រុមការងារ​ផ្លូវទៅស្រុក


អត្ថបទ៖ សុខ សុវត្ថិ